- Mijn specialiteiten

LCN Nagelreparatie

De oplossing voor uw teennagels:

UV-gels voor professionele voetverzorging.

Wilde- Pedicure silver plus is een elastische teennagelgel waarmee correcties uitgevoerd kunnen worden. Ook mycosenagels/ schimmelnagels kunnen hiermee worden behandeld.

Deze gel past zich door zijn elasticiteit aan de afwikkeling van de voet aan. Hierdoor raakt de natuurlijke nagel en het nagelbed niet overbelast, in tegenstelling tot andere gels.

Deze methode is in te zetten bij:

-        Mycosenagels

-        Traumanagels

-        Sportersnagels

-        Nagelreparatie

-        French look

Heeft u een probleem met uw nagel(s)? Aarzel dan niet verder om het aan uw pedicure te vragen. Er zijn vele mogelijkheden.

LCN nagelreparatie

Hot stone massage

Een hot stone massage is een vorm van massage waarbij gemasseerd wordt met gladde, platte en verwarmde, vulkanische  stenen.

Het lichaam wordt eerst met de handen gemasseerd en daarna met de hete stenen. Dit eeuwenoude ritueel verzacht de spieren en ontspant lichaam en geest.

Het is zeer geschikt voor mensen met reuma. Helaas niet geschikt voor zwangere vrouwen.

Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In sommige gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt. (alleen als u een verwijzing via het ziekenhuis hebt. Ik kan het ook voor u navragen als u twijfelt)

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. 

Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.